Veterinarske hrane za pse

Veterinarske hrane za pse
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Happy Dog SANO N 7.5kg
Happy Dog SANO N 7.5kg
Šifra artikla: 10062
Happy Dog SANO N 7.5kg OPIS: Kompletna hrana za pse sa specijalnim potrebama Dijetalna hrana za pomoć u slučajevima sa hroničnim oboljenjima bubrega, jetre i srca. Sa redukovanim sadrzajem proteina, natrijuma i fosfora. Kod bolesti bubrega i jetre dolazi do smanjenja sposobnosti prirodne detoksikacije organizma. Sa modifikovanim načinom ishrane smanjuje se mogućnost daljeg napretka oboljenja i narušavanja zdravlja. Sano Croq N ima smanjen sadržaj fosfora sa modifikovanim odnosom kalciju..
2,490.00Din
Happy Dog VET Adipositas 12,5kg
Happy Dog VET Adipositas 12,5kg
Šifra artikla: 90789
Happy DOG VET Adipositas 12.5 kg Za smanjivanje prekomerne težine Sniženi sadržaj energije Uvećani sadržaj zasićenih balastnih materija Bogat sadržaj visokokvalitetnih proteina za očuvanje i poboljšanje konstitucije Happy DOG VET Diät Adipositas hrana se koristi za smanjivanje prekomerne težine. Ova hrana se ističe značajno smanjenim sadržajem energije i ugljenih hidrata. Ona je bogata visokokvalitetnim proteinima, kao i zasićenim balastnim materijama. Specijalna receptur..
5,160.00Din
Happy Dog VET Adipositas 4kg
Happy Dog VET Adipositas 4kg
Šifra artikla: 90788
Happy DOG VET Adipositas 4 kg Za smanjivanje prekomerne težine Sniženi sadržaj energije Uvećani sadržaj zasićenih balastnih materija Bogat sadržaj visokokvalitetnih proteina za očuvanje i poboljšanje konstitucije Happy DOG VET Diät Adipositas hrana se koristi za smanjivanje prekomerne težine. Ova hrana se ističe značajno smanjenim sadržajem energije i ugljenih hidrata. Ona je bogata visokokvalitetnim proteinima, kao i zasićenim balastnim materijama. Specijalna receptura o..
2,160.00Din
Happy Dog vet Hepatic hrana za pse 4kg
Happy Dog Vet Hepatic hrana za pse 4kg Happy Dog Vet Hepatic može značajno pomoći kod pasa sa hroničnim oboljenjima jetre. Umerena količina visokokvalitetnih proteina sa visokim udelom energije efikasno smanjuje opterećenje uzrokovano štetnim metaboličkim produktima. Sastojci su pažljivo birani: pirinač koji je lako svarljiv, ukusni losos i čičak da bi zaštitili jetru. Ovaj uravnoteženi recept garantuje optimalan unos hranljivih sastojaka. Sadržaj vitamina i elemenata u tragovima odgovara p..
2,240.00Din
Happy Dog VET Hypersensitiv 12.5kg
Happy Dog VET Hypersensitivity 12.5kg Kod alergije na hranu Za ublažavanje i eliminaciju pratecih pojava na kozi i digestivnom traktu kod alergija i intolerancije na hranu. Receptura bez glutena sa visoko svarljivim sastojcima. Ekskluzivni izvor proteina i ugljenih hidrata (prepelica, kesten). Samo po jedan izvor proteina zivotinjskog porekla i ugljenih hidrata. Happy Dog VET Diät Hypersensitivity hrana se koristi kod alergije ili intolerancije na hranu. Ova hrana ističe se is..
9,190.00Din
Happy Dog VET Hypersensitiv 4kg
Happy Dog VET Hypersensitiv 4kg
Šifra artikla: 90790
Happy Dog VET Hypersensitivity 4kg Kod alergije na hranu Za ublažavanje i eliminaciju pratecih pojava na kozi i digestivnom traktu kod alergija i intolerancije na hranu. Receptura bez glutena sa visoko svarljivim sastojcima. Ekskluzivni izvor proteina i ugljenih hidrata (prepelica, kesten). Samo po jedan izvor proteina zivotinjskog porekla i ugljenih hidrata. Happy Dog VET Diät Hypersensitivity hrana se koristi kod alergije ili intolerancije na hranu. Ova hrana ističe se isklj..
3,850.00Din
Happy Dog VET Interstinal 12.5kg
Happy Dog VET Intestinal 12.5kg Kod smetnje u probavi pasa Kod akutnih i hroničnih oboljenja creva i želuca Poboljšan unos hranjivih materija zbog visoke svarljivosti Stabilzacija stolice i jačanje crevne flore pomoću dijetalnih vlakana (12%) Umereni sadržaj masti za rasterećenje probavnog sistema Happy Dog VET Intestinal se koristi za regulaciju akutnih i hroničnih oboljenja creva i želuca. Ova hrana se ističe naročitim sastojcima koji su visoko svarljivi i umerenim sadržaj..
6,820.00Din
Happy Dog VET Interstinal 4kg
Happy Dog VET Interstinal 4kg
Šifra artikla: 90792
Happy Dog VET Intestinal 4kg Kod smetnje u probavi pasa Kod akutnih i hroničnih oboljenja creva i želuca Poboljšan unos hranjivih materija zbog visoke svarljivosti Stabilzacija stolice i jačanje crevne flore pomoću dijetalnih vlakana (12%) Umereni sadržaj masti za rasterećenje probavnog sistema Happy Dog VET Intestinal se koristi za regulaciju akutnih i hroničnih oboljenja creva i želuca. Ova hrana se ističe naročitim sastojcima koji su visoko svarljivi i umerenim sadržajem ..
2,850.00Din
Happy Dog VET Renal 12.5kg
Happy Dog VET Renal 12.5kg
Šifra artikla: 90795
Happy Dog VET Renal 12.5kg Kod bubrežne insuficijencije Za rasterećenje bubrega kod hronične bubrežne insuficijencije (HBI) Prilagođeni sadržaj visokokvalitetnih proteina Smanjen sadržaj fosfora i natrijuma Posebno ukusna receptura Happy Dog VET Renal se koristi za rasterećenje hronične bubrežne insuficijencije (HBI). Ova hrana se specijalno ističe na potrebe prilagođenih sadržaja od visokosvarljivog proteina, kao i fosfora i natrijum. Posebno ukusna receptura podržava un..
5,160.00Din
Happy Dog VET Renal 4kg
Happy Dog VET Renal 4kg
Šifra artikla: 90794
Happy Dog VET Renal 4kg Kod bubrežne insuficijencije Za rasterećenje bubrega kod hronične bubrežne insuficijencije (HBI) Prilagođeni sadržaj visokokvalitetnih proteina Smanjen sadržaj fosfora i natrijuma Posebno ukusna receptura Happy Dog VET Renal se koristi za rasterećenje hronične bubrežne insuficijencije (HBI). Ova hrana se specijalno ističe na potrebe prilagođenih sadržaja od visokosvarljivog proteina, kao i fosfora i natrijum. Posebno ukusna receptura podržava unos ..
2,240.00Din
Happy Dog VET Skin 12.5kg
Happy Dog VET Skin 12.5kg
Šifra artikla: 90797
Happy Dog VET Skin 12.5kg Kod osetljive kože Za regeneraciju kod iritacije kože i intolerancije na hranu Receptura bez glutena sa visokosvarljivim sastojcima Ekskluzivni izvori proteina životinjskog porekla (jelen i losos) Bogat sadržaj aktivnih hranjivih materija za podršku metabolizma kože Happy Dog VET Diät Skin se koristi za regeneraciju kože kod iritacije i kod intolerancije na hranu. Ova hrana se ističe visokosvarljivom recepturom bez glutena sa ekskluzivnim izvorima p..
6,170.00Din
Happy Dog VET Skin 4kg
Happy Dog VET Skin 4kg
Šifra artikla: 90796
Happy Dog VET Skin 4kg Kod osetljive kože Za regeneraciju kod iritacije kože i intolerancije na hranu Receptura bez glutena sa visokosvarljivim sastojcima Ekskluzivni izvori proteina životinjskog porekla (jelen i losos) Bogat sadržaj aktivnih hranjivih materija za podršku metabolizma kože Happy Dog VET Diät Skin se koristi za regeneraciju kože kod iritacije i kod intolerancije na hranu. Ova hrana se ističe visokosvarljivom recepturom bez glutena sa ekskluzivnim izvorima prot..
2,560.00Din
Happy Dog VET Struvit 12.5kg
Happy Dog VET Struvit 12.5kg
Šifra artikla: 90799
Happy Dog VET Struvit 12,5kg Za rastvaranje struvitnog kamenja Sprečava ponovljeno stvaranje struvitnog kamenja Pojačava unos vode radi ispiranja mokraćnih kanala Ciljna pH vrednost mokraće: 6,0 Happy DOG VET Struvit hrana se koristi za rastvaranje struvitnog kamenja. Za sprečavanje preporučuje se kombinacija sa Happy Dog kompletnom hranom. Ova hrana se ističe naročito visokokvalitetnim proteinom, kao i smanjenim sadržajem magnezijuma i fosfora i postiže značajno spuštanje p..
5,160.00Din
Happy Dog VET Struvit 4kg
Happy Dog VET Struvit 4kg
Šifra artikla: 90798
Happy Dog VET Struvit 4kg Za rastvaranje struvitnog kamenja Sprečava ponovljeno stvaranje struvitnog kamenja Pojačava unos vode radi ispiranja mokraćnih kanala Ciljna pH vrednost mokraće: 6,0 Happy DOG VET Struvit hrana se koristi za rastvaranje struvitnog kamenja. Za sprečavanje preporučuje se kombinacija sa Happy Dog kompletnom hranom. Ova hrana se ističe naročito visokokvalitetnim proteinom, kao i smanjenim sadržajem magnezijuma i fosfora i postiže značajno spuštanje pH v..
2,160.00Din
Hills Prescription Diet CD Multicare 12kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i kalc..
8,830.00Din 8,420.00Din;
Hills Prescription Diet CD Multicare 2kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare 2kg   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i ..
2,750.00Din 2,340.00Din;
Hills Prescription Diet CD Multicare 5kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i kalc..
5,880.00Din 4,510.00Din;
Hills Prescription Diet DD 12kg
Hills Prescription Diet DD 12kg
Šifra artikla: 90848
Hill's Prescription Diet D/D 12kg- Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač - 8770 din POZVATI!   Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako bi se ..
9,440.00Din 8,910.00Din;
Hills Prescription Diet DD 2kg
Hills Prescription Diet DD 2kg
Šifra artikla: 90846
Hill's Prescription Diet D/D 2kg Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač 2kg 2300.00 din POZVATI!!! Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako bi se izbjeglo n..
3,220.00Din 2,180.00Din;
Hills Prescription Diet DD 5kg
Hills Prescription Diet DD 5kg
Šifra artikla: 90847
Hill's Prescription Diet D/D 5kg Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač 5kg - 5130 din  POZVATI!!!   Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana k..
6,890.00Din 5,130.00Din;
Hills Prescription Diet ID Low Fat 1,5kg
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat 1.5kg   Neprimerni nivoi masti u krvi, nesposobnost prebacivanja proteina ili nedostatak varijabilnih enzima mogu uticati na varenje vašeg psa. Hill's-ovi nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu I / D kliničku hranu sa niskim sadržajem masti posebno formulisani kako bi podržali digestivno zdravlje vašeg psa. Zapravo, I / D Low Fat je klinički dokazana ishrana za smirenje procesa u digestivnom traktu. Ključne prednosti Veoma sv..
2,300.00Din 1,940.00Din;
Hills Prescription Diet ID Low Fat 12kg
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat 12kg   Neprimerni nivoi masti u krvi, nesposobnost prebacivanja proteina ili nedostatak varijabilnih enzima mogu uticati na varenje vašeg psa. Hill's-ovi nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu I / D kliničku hranu sa niskim sadržajem masti posebno formulisani kako bi podržali digestivno zdravlje vašeg psa. Zapravo, I / D Low Fat je klinički dokazana ishrana za smirenje procesa u digestivnom traktu. Ključne prednosti Veoma sva..
9,780.00Din 8,910.00Din;
Hills Prescription Diet JD 12kg
Hills Prescription Diet JD 12kg
Šifra artikla: 90853
Hill's Prescription Diet J/D 12kg   Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRITIVNE INFORM..
9,700.00Din 8,836.00Din;
Hills Prescription Diet JD 2kg
Hills Prescription Diet JD 2kg
Šifra artikla: 90851
Hill's Prescription Diet J/D 2kg   Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRITIVNE INFORMA..
2,800.00Din 2,250.00Din;
Hills Prescription Diet JD reduced Calorie 12kg
Hill's Prescription Diet J/D Reduced Calorie 12kg   Visoka koncentracija omega-3 masnih kiselina koja umiruju tkiva i olakšavaju bolove. Visoka koncentracija eikozapentenojske kiseline, koja sa omega-3 masnim kiselinama pomaže u održavanju zdrave hrskavice. Visoka koncentracija glukozamina i hondroitina da bi se obezbedile gradivne materije za hrskavice. Visoka koncentracija L-karnitina za pretvaranje masti u energiju za održavanje optimalne težine. Umeren nivo masti i energije ka..
11,080.00Din 10,060.00Din;
Hills Prescription Diet JD reduced Calorie 4kg
  Hill's Prescription Diet J/D Reduced Calorie 4kg   Visoka koncentracija omega-3 masnih kiselina koja umiruju tkiva i olakšavaju bolove. Visoka koncentracija eikozapentenojske kiseline, koja sa omega-3 masnim kiselinama pomaže u održavanju zdrave hrskavice. Visoka koncentracija glukozamina i hondroitina da bi se obezbedile gradivne materije za hrskavice. Visoka koncentracija L-karnitina za pretvaranje masti u energiju za održavanje optimalne težine. Umeren nivo masti i en..
6,680.00Din 4,980.00Din;
Hills Prescription Diet KD 12kg
Hills Prescription Diet KD 12kg
Šifra artikla: 90858
Hill's Prescription Diet K/D 12kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak..
9,330.00Din 9,070.00Din;
Hills Prescription Diet KD 2kg
Hills Prescription Diet KD 2kg
Šifra artikla: 90856
Hill's Prescription Diet K/D 2kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak ..
2,880.00Din 2,245.00Din;
Hills Prescription Diet KD 5kg
Hills Prescription Diet KD 5kg
Šifra artikla: 90857
Hill's Prescription Diet K/D 5kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak ..
6,550.00Din 4,880.00Din;
Hills Prescription Diet LD 2kg
Hills Prescription Diet LD 2kg
Šifra artikla: 90859
Hill's Prescription Diet L/D 2kg   Jetra ima neverovatnu sposobnost da se popravi i regeneriše, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu l / D, kliničku ishranu posebno formulisanu da podržavaju zdravlje jetre vašeg psa. Zapravo, l / D je formulisan pre svega da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre. Ključne prednosti Umereni nivoi visokokvalitetnih proteina Visok nivo L-karnitina i L-arginina Odgovarajuć..
2,870.00Din 2,245.00Din;
Hills Prescription Diet LD 5kg
Hills Prescription Diet LD 5kg
Šifra artikla: 90860
Hill's Prescription Diet L/D 5kg - opciono L/D 12kg -8140 dinara. Pozvati!! Jetra ima neverovatnu sposobnost da se popravi i regeneriše, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu l / D, kliničku ishranu posebno formulisanu da podržavaju zdravlje jetre vašeg psa. Zapravo, l / D je formulisan pre svega da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre. Ključne prednosti Umereni nivoi visokokvalitetnih proteina Visok nivo L-..
6,620.00Din 4,930.00Din;
Hills Prescription Diet Metabolic mini 1,5kg
Hills Prescription Diet Metabolic mini 1.5kg   Hills Prescription Diet metabolic mini nudi širok spektar klinički dokazanih proizvoda za nutricionističku podršku ili specifične potrebe prehrane malih rasa. Klinički dokazano da sigurno obezbedi 28% gubitaka telesne masti za 2 meseca kod pasa * i da izbegne povraćaj tijela nakon programa za smanjenje telesne mase. * Održava efikasnu i sigurnu stopu do 1-2% gubitka telesne težine nedeljno tokom perioda gubitka težine. Ishrana Meta..
2,940.00Din 2,270.00Din;
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 1,5kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 1.5kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masn..
2,800.00Din 1,930.00Din;
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 12kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 12kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masni..
10,320.00Din 9,880.00Din;
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 4kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 4kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masnih..
5,880.00Din 4,670.00Din;
Hills Prescription Diet TD Mini 3kg
Hill's Prescription Diet T/D Mini 3kg   Nedavne studije pokazale su da postoji povezanost između oralnog zdravlja i sistemskih opštih zdravstvenih problema koja utiču na bubrege, srce i metaboličke sisteme. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu T / d kliničkog ishrana posebno formulisani da podržavaju zdravlje vašeg psa. U stvari, T / d Small Bites je klinički dokazana ishrana kako bi se smanjili plakovi, mrlje i tartar u psi koji teže manje od 10kg Ključne..
4,390.00Din 3,390.00Din;
Hills Prescription Diet UD 12kg
Hills Prescription Diet UD 12kg
Šifra artikla: 90867
Hill's Prescription Diet U/D 12kg   Kamenci mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Hrana koju vaš pas jede igra važnu ulogu u njegovom ili njenom sveukupnom zdravlju, Hill's nutricionisti i veterinari su razvili ishrani Urinari Care Original Dri Dog, specijalno formulisanu da pomognu u podržavanju urinarnog zdravlja vašeg psa. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi visokokvalitetnog, visoko svarljivog proteina Nizak natrijum i kalc..
12,230.00Din 9,890.00Din;
Hills Prescription Diet UD 5kg
Hills Prescription Diet UD 5kg
Šifra artikla: 90866
Hill's Prescription Diet U/D   Kamenci mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Hrana koju vaš pas jede igra važnu ulogu u njegovom ili njenom sveukupnom zdravlju, Hill's nutricionisti i veterinari su razvili ishrani Urinari Care Original Dri Dog, specijalno formulisanu da pomognu u podržavanju urinarnog zdravlja vašeg psa. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi visokokvalitetnog, visoko svarljivog proteina Nizak natrijum i kalcijum ..
6,820.00Din 5,100.00Din;
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo -- Royal Canin Renal 14kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Renal Dry Za odrasle pse RENAL  je kompletna dijetetska hrana za pse pripremljena: - da podrži rad bubrega u slučaju hronične ili privremene bubrežne insuficijencije, preko smanjene količine fosfora i visokokvalitetnih proteina. - da redukuje oxalate kamence niskim nivoom Kalcijuma i  vitamina D, alkalizuje urin Indikacije Hronična insuficijencija bubrega (CRI) Uratna i c..
10,450.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Dental Special Small Dog 2kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Dental Special Small Dog Za pse starije od 6 meseci Kompletna hrana za odrasle pse - Za male pse (težine od 1 do 10 kg) sa osetljivom usnom dupljom i zubima. Indikacije Dnevna oralna higijena za pse sa manje od 10 kg težine Ograničavanje stvaranja zubnog plaka i kamenca Smanjuje zadah iz usta Kontraindikacije Pankreatitis ili istorijat pankreatitisa Hiperlipidemija Srčana bo..
1,990.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Gastro Interstinal 14kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Gastro Intestinal Dry Kompletna dijetetska hrana za pse GASTRO-INTESTINAL je kompletna dijetetska hrana za pse koja pripremljena tako da umanjuje akutne crevne poremećaje u apsorpciji, koja pomaže uspostavljanju ravnoteže crevne flore i oporavak. Visoko-svarljivi sastojci. Povećan sadržaj elektrolita i esencijalnih hranljivih sastojaka. Visok energetski sastav   Indikacije Hronična..
10,860.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Gastro Interstinal 2kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Gastro Intestinal Dry Kompletna dijetetska hrana za pse GASTRO-INTESTINAL je kompletna dijetetska hrana za pse koja pripremljena tako da umanjuje akutne crevne poremećaje u apsorpciji, koja pomaže uspostavljanju ravnoteže crevne flore i oporavak. Visoko-svarljivi sastojci. Povećan sadržaj elektrolita i esencijalnih hranljivih sastojaka. Visok energetski sastav   Indikacije Hronična..
2,060.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Gastro Interstinal 400gr
  Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo Gastro Intestinal Wet Kompletna dijetetska hrana za pse GASTRO-INTESTINAL je kompletna dijetetska hrana za pse koja pripremljena tako da umanjuje akutne crevne poremećaje u apsorpciji, koja pomaže uspostavljanju ravnoteže crevne flore i oporavak. Visoko-svarljivi sastojci. Povećan sadržaj elektrolita i esencijalnih hranljivih sastojaka. Visok energetski sastav. Indikacije Hronična i akutna dija..
455.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Gastro Interstinal 7.5kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Gastro Intestinal Dry Kompletna dijetetska hrana za pse GASTRO-INTESTINAL je kompletna dijetetska hrana za pse koja pripremljena tako da umanjuje akutne crevne poremećaje u apsorpciji, koja pomaže uspostavljanju ravnoteže crevne flore i oporavak. Visoko-svarljivi sastojci. Povećan sadržaj elektrolita i esencijalnih hranljivih sastojaka. Visok energetski sastav   Indikacije Hronična..
6,230.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Gastro Interstinal Low Fat 1.5kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dry Kompletna dijetetska hrana za pse GASTRO-INTESTINAL LOW FAT je kompletna hrana za kontrolu ishrane pasa pripremljena da reguliše metabolizam lipida u slučaju hiperlipidemije. Ova hrana sadrži nizak nivo masti i visoku količinu esencijalnih masnih kiselina. Indikacije Hronična i akutna dijareja Hiperlipidemija Limfangiektaza Egzokrina insuficijencija pankreasa..
1,390.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Gastro Interstinal Low fat 6kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dry Kompletna dijetetska hrana za pse GASTRO-INTESTINAL LOW FAT je kompletna hrana za kontrolu ishrane pasa pripremljena da reguliše metabolizam lipida u slučaju hiperlipidemije. Ova hrana sadrži nizak nivo masti i visoku količinu esencijalnih masnih kiselina. Indikacije Hronična i akutna dijareja Hiperlipidemija Limfangiektaza Egzokrina insuficijencija pankreasa..
5,110.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Hepatic 1.5kg
Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Hepatic 1,5kg Kompletna dijetetska hrana za odrasle pse HEPATIC je kompletna dijetetska hrana za kontrolu ishrane pasa pripremljena da podrži rad jetre u slučaju hronične insuficijencije jetre i za smanjenje količine bakra u jetri. Umeren sadržaj visoko - kvalitetnih proteina. Visok sadržaj esencijalnih masnih kiselina i visoko-svarljivih ugljenih hidrata. Niska količina bakra. Indikacije Oboljenje jetre..
1,690.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Hepatic 6kg
Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Hepatic 6kg Kompletna dijetetska hrana za odrasle pse HEPATIC je kompletna dijetetska hrana za kontrolu ishrane pasa pripremljena da podrži rad jetre u slučaju hronične insuficijencije jetre i za smanjenje količine bakra u jetri. Umeren sadržaj visoko - kvalitetnih proteina. Visok sadržaj esencijalnih masnih kiselina i visoko-svarljivih ugljenih hidrata. Niska količina bakra. Indikacije Oboljenje jetre ..
4,940.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Mobility C2P 7kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Mobility  Dogs C2P, 7kg  Za pse svih rasa starijih od godinu dana Kompletna hrana za odrasle pse Indikacije Pomaže zglobovima nakon ortopedskog hirurškog zahvata ili traume Pomaže u održavanju pokretnosti zglobova Kontraindikacije Laktacija Rast Najveći rezultati se očekuju između 6. i 8. nedelje na ovoj hrani.  Kontrola ishrane se nakon toga može na..
6,420.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Mobility Dog 14kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin   RC Mobility  Dogs C2P  14kg Za pse svih rasa starijih od godinu dana-nova formulacija Kompletna hrana za odrasle pse Indikacije Pomaže zglobovima nakon ortopedskog hirurškog zahvata ili traume Pomaže u održavanju pokretnosti zglobova Kontraindikacije Laktacija Rast Najveći rezultati se očekuju između 6. i 8. nedelje na ovoj hrani.  Kontrola..
11,200.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Recovery 195gr
Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Recovery Cats/Dogs RECOVERY- Dijetetska hrana kod sledećih stanja:postopertivno stanje,stanje iznurenosti usled povraćanja,proliva i gubitka apetita.Koristi se u sklopu terapije Indikacije Anoreksija Neuhranjenost Konvalescencija Hranjenje na cevčicu Lipidoza jetre Laktacija Rast Postoperativno Kontraindikacije Hepatična encefalopatija Pankreatitis Hiperlipidemija   ..
300.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Renal 2kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Renal Dry Za odrasle pse RENAL  je kompletna dijetetska hrana za pse pripremljena: - da podrži rad bubrega u slučaju hronične ili privremene bubrežne insuficijencije, preko smanjene količine fosfora i visokokvalitetnih proteina. - da redukuje oxalate kamence niskim nivoom Kalcijuma i  vitamina D, alkalizuje urin Indikacije Hronična insuficijencija bubrega (CRI) Uratna i c..
2,240.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Sensitiviti Control 1.5kg
Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Sensitivity Control SC 21 Kompletna dijetetska hrana za pse SENSITIVITY CONTROL je kompletna dijetetska hrana za pse pripremljena tako da smanji intoleraciju na sastav i sastojke. Odabrani izvor proteina: pačetina. Odabrani izvor ugljenih hidrata: tapioka. Indikacije Eliminaciona dijeta Alergija na hranu Intolerancija na hranu Zapaljenska bolest creva Dijareja Kolitis Preporuka Pre..
1,780.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Sensitivity Control 400gr
Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin SENSIVITY CONTROL WET HYPOALLERGENIC CANINE SENSIVITY CONTROL SENSITIVITY CONTROL je kompletna dijetetska hrana za pse pripremljena tako da smanji intoleraciju na sastav i sastojke hrane. Odabrani izvor proteina: pačetina. Odabrani izvor ugljenih hidrata: tapioka.   Indikacije Eliminaciona dijeta Alergija na hranu Intolerancija na hranu Zapaljenska bolest creva Dijareja Kolitis ..
455.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Skin Suport 2kg
Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin   Skin Support Kompletna dijetetska hrana za odrasle pse SKIN SUPPORT je kompletna dijetetska hrana za pse koja ima za cilj da podrži odbrambenu fuknciju kože u slučaju dermatitisa i drastičnog gubitka dlake. Ova hrana ima visok sadržaj esencijalnih masnih kiselina. Indikacije Atopijski dermatitis Ihtioza Piodermatitis Alergijska dermatoza- alergija na ugriz buve Isceljenje Otitis..
2,470.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Skin Suport 7kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Skin Support Kompletna dijetetska hrana za odrasle pse SKIN SUPPORT je kompletna dijetetska hrana za pse koja ima za cilj da podrži odbrambenu fuknciju kože u slučaju dermatitisa i drastičnog gubitka dlake. Ova hrana ima visok sadržaj esencijalnih masnih kiselina. Indikacije Atopijski dermatitis Ihtioza Piodermatitis Alergijska dermatoza- alergija na ugriz buve Isceljenje Otitis..
6,710.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo--- Royal Canin Renal 7kg
  Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Renal Dry Za odrasle pse RENAL  je kompletna dijetetska hrana za pse pripremljena: - da podrži rad bubrega u slučaju hronične ili privremene bubrežne insuficijencije, preko smanjene količine fosfora i visokokvalitetnih proteina. - da redukuje oxalate kamence niskim nivoom Kalcijuma i  vitamina D, alkalizuje urin Indikacije Hronična insuficijencija bubrega (CRI) Uratna i c..
5,760.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo--- Royal Canin Sensitiviti Control 7kg
Do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo artikle Royal Canin Sensitivity Control SC 21 Kompletna dijetetska hrana za pse SENSITIVITY CONTROL je kompletna dijetetska hrana za pse pripremljena tako da smanji intoleraciju na sastav i sastojke. Odabrani izvor proteina: pačetina. Odabrani izvor ugljenih hidrata: tapioka. Indikacije Eliminaciona dijeta Alergija na hranu Intolerancija na hranu Zapaljenska bolest creva Dijareja Kolitis Preporuka Pre..
5,590.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2020
View Mobile / Standard